Boka

Klasser – kurser

Kvällsklasserna har alltid ett antal kursplatser – för dig som vill gå på samma pass varje vecka, det billigaste alternativet – och ett antal platser som bokas per gång eller med klipp/värdekortet – för dig som vill gå på olika pass eller olika tider eller då och då. Med klipp/värdekortet kan du även boka workshops.

Det finns alltså 3 olika sätt att boka in dig:

  1. Boka in dig på en kurs. Då har du betalt din plats på den klassen för hela terminen.
  2. Köp ett “Klipp/Värdekort”: du får en digital kod som du sedan använder för att boka klasser (heter då “ett(1) pass” i bokningen) och workshops. Klipp/värdekortet ger dig en rabatt jämfört med att köpa enstaka pass och workshops.
  3. Boka ett besök genom att boka ett “ett (1) pass” eller en workshops.

Nedan kan du läsa mer om de olika sätten och priser. Är du osäker på vad som passar dig bäst? Kontakta oss för råd och tips!

Tips! Boka en kurs att gå regelbundet på (det billigaste sättet att delta) och köp ett klippkort för att då och då gå på andra pass och på workshops (ger dig rabatt jämfört med att betala klasser och workshops per gång).

Boka tid

Klicka på ikonen Boka tid för att boka in dig via Boka Direkt.


Kurser

Start v.4, 15 ggr med uppehåll för helgdagar och enstaka lovdagar. I mån av plats kan du efteranmäla dig och starta senare. Du betalar då för kvarvarande antal veckor på kursen. 

Kvällsklasser: 1945 kr       Dagkurser & Seniorkurser: 1645 kr

När du bokar in dig på en kurs har du din plats på passet varje vecka och betalar för hela terminen. Det här är alternativet för dig som vill vill skapa dig en yogarutin med en fast tid varje vecka. Det är det ekonomiskt mest fördelaktiga alternativet för deltagande.

Om du anmält dig till en kvällskurs och får förhinder något pass så kan du i mån av plats ta igen den gången på någon annan kurs under samma termin, förutsatt att du har anmält i förväg att du är förhindrad att delta (gäller max 3 ggr/termin).

När du bokar din plats i god tid får du en automatisk bekräftelse på din bokning. Strax innan kursstarten får du sedan ett mail från Klarna i vilket du väljer om du vill betala via Klarna (faktura, kort, banköverföring eller delbetalning). Väljer du Klarna-betalning så tar du med din betalningkod (som du får från Klarna) till Yogacenter Uppsala. Väljer du att inte betala med Klarna så skickar YOGACENTER UPPSALA en faktura till dig med mail.

KOM IHÅG att ange i meddelandetexten om du vill betala eller delbetala din kurs med Friskvårdsbidrag, Actiway eller Friskvårdskuponger!

Klipp/värdekort för att boka flera “ett (1) pass” och workshops

Klipp/värdekort Liten: 800 kr (värde 900 kr; motsvarande 5 st “ett (1) pass”)

Klipp/värdekort Mellan: 1500 kr (värde 1800 kr; motsvarande 10 st “ett (1) pass”)

Klipp/värdekort Stor: 2800 kr (värde 3600 kr; motsvarande 20 st “ett (1) pass”)

Ett digitalt klipp/värdekort för dig som vill gå på olika pass. Genom att köpa klipp/värdekortet spar du pengar jämfört med att betala enstaka besök, eftersom att klipp/värdekortet är laddat med ett högre belopp än vad det kostar. Ju större värdekort, ju mer tjänar du. Med klippkortet bokar du “ett (1) pass” på BOKA DIREKT med din digitala kod och summan dras från ditt värdekort. Värdekortet kan även användas för att boka och betala workshops, då dras priset för vald workshop från ditt klipp/värdekortet. Klipp/värdekortet är giltigt 1 år från köpdatumet.

Boka enstaka besök “ett (1) pass” & Workshops

“Ett (1) pass”: 180 kr/pass För dig som går då och då. Boka klasser när det passar dig. Kom ihåg att ta med din betalkod från Klarna när du kommer till klassen eller workshopen.

Workshops: priset varierar beroende på typ av workshop. Boka efter intresse när det passar dig. Yogabruncher, Återhämtande Restorative Yoga, mm…. Läs mer om våra olika workshops här


Rehab

Stress & Utmattningsyoga

Start v.6, 8 ggr Pris: 1875 kr 

Läs mer & Boka här

Stress & Utmattningsyoga

Helgkurs 17-18 mars. Pris: 1975 kr 

Läs mer och boka här

Migränyoga

Tvådagarskurs lö-sön 21-22/4. Pris 1975 kr. 

Läs mer & Boka här


Yogaterapi

Nybesök, 90-120 min. Pris: 895 kr vardag / 995 kr helgtid

Läs mer & Boka här

Återbesök, 45-60 min. Pris: 495 kr vardag / 595 kr helgtid

Läs mer & Boka här


Har du frågor om bokning och betalning?

Kontakta Yogacenter Uppsala på info@yogacenteruppsala.se eller 076-1710222