Kontakt & Hitta hit

Säg ”Hej!”

Frågor, funderingar eller förslag?

Är du osäker på vilken klass som passar dig? Om du ska boka en kurs eller köpa ett värdekort? Hur du betalar? Eller vill du bara säga hej? Oavsett vad du har på hjärtat, varmt välkommen att höra av dig till info@yogacenteruppsala.se Skicka en e-post med ditt ärende. Kom ihåg att ange telefonnummer om du föredrar att bli uppringd. Yogacenter har som ambition att svara dig inom 2 arbetsdagar; oftast betydligt snabbare,  men ibland kommer livet emellan.

Tack för att du kontaktar oss!

Hitta hit

Du hittar oss på Glimmervägen 2, Eriksberg i Uppsala (f d Stigbergskyrkan). Ingången är på kortsidan av huset (mot Stigbergsvägen).

Parkering: Det finns både många p-platser och många bilar i Eriksberg… Var i god tid då det ibland kan ta tid att hitta en ledig p-plats. Oftast finns lediga platser längs med pulkabacken och på gatorna runt omkring. Obs! Undvik att ställa dig mitt emot infarten till Stigbergsplan, som tydligen räknas som en korsning och lappas. Ett tips är också att parkera på Västertorg och gå de ca 250 m nerför Stigbergsvägen ner till Yogacenter Uppsala. I skrivande stund är p-platserna gratis på gatorna runt omkring Yogacenter Uppsala och på Västertorg kostar parkeringen 5 kr/timme 08-18 vardagar och lördagar.

Med buss: Linje 2 går ca var 10e minut och tar ca 10 minuter från Stora torget till Västertorg. Mjuka linjen 30 passerar Yogacenter Uppsala.

Kommer du med cykel, vänligen parkera i cykelstället på långsidan av huset.

Varmt välkommen!