Massage, Profylax, mm

Välmående och hälsa

Yogacenter Uppsala är en mötesplats för glädje, välmående och hälsa – för både kropp och sinne. Vi är glada att vara fler som verkar under samma tak, med olika friskvårdande och terapeutiska pass och behandlingar. (Nedanstående verksamhet hålls i Yogacenter Uppsalas lokal, men arrangeras ej av Yogacenter Uppsala; för mer information och bokning, vänligen kontakta respektive arrangör.)

Yogamassage

Yogamassage är en mycket uppskattad helkroppsbehandling med en kombination av djupgående strykningar, andning och assisterad stretching där massören använder både händer och fötter. Behandlingen utförs på madrass på golvet.

Yogamassage är bra vid bl a rygg- och nackproblem, stress, sömnproblem, stelhet, övriga besvär med muskler och leder.

På onsdagkvällar kommer Åsa från Yogamassage4you och masserar i lilla behandlingsrummet på Yogacenter Uppsala. För att läsa mer om yogamassage, bokning och betalning: KLICKA HÄR

Du kan också ringa henne på 076- 050 34 29.

www.yogamassage4you.se

Välkommen!


Sön 7 april Profylax – Föda utan rädsla

Eva på Medvind Profylax är tillbaks med sin uppskattade Föda utan rädsla – Confident birth -kurs.

Att förbereda sig, en profylaxkurs, gör skillnad oavsett om du är orolig eller inte inför förlossningen, om du är omföderska eller förstföderska.
Föda Utan Rädsla är en kurs som förbereder den födande och ev. partner med teori om förlossningen och effektiva och konkreta verktyg att använda när förlossningen startar. Tips och övningar på massage, andning, avslappning, naturlig smärtlindring, förlossningsförlopp, informerat val , förlossningsbrev, post partum tiden mm.
Som par känner ni er tryggare, lugnare och ni vet vad ni kan göra för den födande under förlossningen. Ni blir ett team!

Hör gärna av dig för mer information till Eva som håller i kursen.
Telefon 0707226282
E-post Eva.grape.ersson@gmail.com