Rehabkurser

Rehabkurser

Stress & Utmattning – kurs 8 veckor

– ett liv utan stress

En 8-veckors kurs med rehabiliterande MediYoga för dig som lider av stress, utmattning, en trött hjärna och/eller andra stressymptom, eller som känner att du behöver bryta din stress nu. Kanske du är sjukskriven eller kanske du känner att du behöver dra i handbromsen för att inte gå in i väggen. Kursen ger dig grunderna i att hantera din stress. Med hjälp av enkla yogaövningar, andningstekniker och meditationer lär du dig verktyg för ett liv utan stress. Yoga och övningar kombineras med teori och du får du inblick i hur stress fungerar och råd om kost och livsstil.  I kurspriset ingår ett kurskompendium och ett digitalt yogaprogram.

Lärare: Kristina Widerborn – MediYogaterapeut och certifierad MediYoga Stresscoach

Tisdagar kl.14-16. Start 6/2, 8 ggr. Pris: 1875 kr.

Anmäl dig här


Stress & Utmattning – helgkurs 17-18 mars

– ett liv utan stress

En tvådagars helgkurs med rehabiliterande MediYoga för dig som lider av stress, en trött hjärna och/eller andra stressymptom, eller som känner att du behöver bryta din stress nu. Kanske du är sjukskriven eller kanske du känner att du behöver dra i handbromsen för att inte gå in i väggen. Kursen ger dig grunderna i att hantera din stress. Med hjälp av enkla yogaövningar, andningstekniker och meditationer lär du dig verktyg för ett liv utan stress. Yoga och övningar kombineras med teori och du får du inblick i hur stress fungerar och råd om kost och livsstil.  I kurspriset ingår ett kurskompendium och ett digitalt yogaprogram.

Lärare: Kristina Widerborn – MediYogaterapeut och certifierad MediYoga Stresscoach

En två-dagars helgkurs 17-18 mars: lördag 17/3 kl.9-16 och söndag 18/3 kl.9-15

Pris: 1950 kr inkl. kurskompendie och ett digitalt stressyogapass.

Anmäl dig här


Migränyoga

– för dig som vill bli av med din migrän eller spänningshuvudvärk

Rehabiliterande MediYoga för dig som lider av migrän och spänningshuvudvärk. Kursen ger dig grunderna i att hantera din huvudvärk. Med hjälp av enkla yogaövningar, andningstekniker och meditationer lär du dig verktyg för ett liv utan huvudvärk. Med ayurvedans hjälp får du inblick i vilken slags huvudvärk du har och råd om kost och livsstil. Kursen följs upp efter ca 8 veckor med med en återträff.

Lärare: Malin Lagström – MediYogaterapeut och certifierad i migränyoga av Per Söder som driver Yogamottagningen i Stockholm.

En två-dagars helgkurs 21-22 april: Lördag 21/4 kl.9-16 och söndag 22/4 kl.9-15

Pris: 1950 kr

Anmäl dig här

Boka tid