Värdekort (klippkort)

Digitala värdekort (klippkort)

– flexibelt för dig som vill delta på olika pass och tider

 

Boka tidSöker du ett flexibelt alternativ för att delta på olika typer av pass och på olika tider? Köp vårt värdekort – du får en digital värdekod som du betalar med när du bokar. För att boka väljer du sedan “Ett (1) pass” eller “Workshops” och bokar in dig när det passar dig. Du fyller i din värdekod i bokningen och kostnaden för passet/workshopen dras då från ditt digitala värdekort.

Värdekortet är tankat med ett större värde än du betalar, så det blir billigare än att boka och betala ett pass i taget. Klipp/värdekortet gäller för både klasser och workshops. Värdekortet är giltigt under hela vårterminen 2019.  Värdekortet kan du även använda för att boka och betala för nära och kära.

Pris klipp/värdekort:

Klipp/värdekort Liten: du betalar 800 kr. Kortet är värt 900 kr – du tjänar 100 kr

Klipp/värdekort Mellan: du betalar 1500 kr. Kortet är värt 1800 kr – du tjänar 300 kr. 

Klipp/värdekort Stor: du betalar 2900 kr. Kortet är värt 3600 kr – du tjänar 700 kr. 

Exempel:

Kvällspassen (“ett (1) pass” kvällstid) kostar 180 kr. Lilla värdekortet räcker till 5 ggr, Mellan till 10 ggr, och Stor till 20 ggr. När du bokar ett sådant pass med ditt värdekort dras 180 kr från ditt kort, men eftersom du betalar mindre än vad ditt digitala värdekort är värt, så betalar du ju i verkligheten då inte 180 kr.

Låt säga att du köpt ett Värdekort Mellan som är värt 1800 kr. Det räcker till att boka 10 kvällspass (180 kr x 10 = 1800 kr). Men eftersom du bara betalt 1500 kr blir ditt pris per pass endast 150 kr/pass (1500 kr /10 = 150 kr).

Du kan även använda ditt klipp/värdekort till att betala workshops och temapass. Om du bokar ett temapass som kostar 360 kr så dras då 360 kr från ditt värdekort. Men eftersom du betalt mindre för värdekortet när du köpte det så betalar du i verkligheten mindre. Med ett Mellan Värdekort kostar workshopen 300 kr istället för 360 kr.

Du köper ditt värdekort här:

Boka tid

Kortet betalas via Klarna och du får ett mail med din digitala värdekod. När du bokar pass och workshops så fyller du i din kod i fältet “present/värdekod”.

Vill du köpa värdekort med friskvårdkuponger eller via swish eller faktura? Kontakta dig så hjälper vi dig.


Här kan du läsa mer om våra boknings- och betalningsregler