Värdekort (klippkort)

Digitala värdekort (klippkort)

– flexibelt för dig som vill delta på olika pass och tider

Boka tidSöker du ett flexibelt alternativ för att delta på olika typer av pass och på olika tider? Köp vårt värdekort – du får en digital värdekod som du betalar med när du bokar. För att boka väljer du sedan “Ett (1) pass” eller “Workshops” och bokar in dig när det passar dig. Du fyller i din värdekod i bokningen och kostnaden för passet/workshopen dras då från ditt digitala värdekort.

Värdekortet är tankat med ett större värde än du betalar, så det blir billigare än att boka och betala ett pass i taget. Klipp/värdekortet gäller för både klasser och workshops. Värdekortet är giltigt under hela vårterminen 2019.  Värdekortet kan du även använda för att boka och betala för nära och kära.

Pris klipp/värdekort:

Klipp/värdekort Liten: du betalar 800 kr. Kortet är värt 900 kr – du tjänar 100 kr

Exempel:

Kvällspassen (“ett (1) pass” kvällstid) kostar 180 kr. Lilla värdekortet räcker till 5 ggr. När du bokar ett sådant pass med ditt värdekort dras 180 kr från ditt kort, men eftersom du betalar mindre än vad ditt digitala värdekort är värt, så betalar du ju i verkligheten då inte 180 kr.

Du kan även använda ditt klipp/värdekort till att betala workshops och temapass.

Du köper ditt värdekort här:

Boka tid

Kortet betalas via Klarna och du får ett mail med din digitala värdekod. När du bokar pass och workshops så fyller du i din kod i fältet “present/värdekod”.

Vill du köpa värdekort med friskvårdkuponger eller via swish eller faktura? Kontakta dig så hjälper vi dig.


Här kan du läsa mer om våra boknings- och betalningsregler