Temapass 16/6

Temapassen genomförs med minst 5 bokade deltagare. Kom ihåg att boka din plats senast 4 dagar innan om du vill gå. Om det då inte är 5 bokade ställs passet in. I mån av plats går det bra att boka senare. Betalning görs med värdekort eller Klarna vid bokningen eller med swish på plats.


Restorative Yoga & Gong – sön 16 juni kl.10

Favorit i repris! Återhämtande, vilsam yoga och gongspel.

Unna dig själv ett par timmar för total vila och återhämtning. Mjuk och vilsam Restorative yoga i kombinaton med djupavslappnande gongspel.

Restorative Yoga är en vilsam yogaform, där vi med hjälp av kuddar, filtar och block placerar kroppen i olika, vilsamma positioner som stimulerar nerv- och hormonsystemet att uppnå djupavslappning och återhämtning. Vi håller varje viloposition ca 10 minuter, på detta sätt tränar vi kroppen i att hitta nedvarvning, lugn och ro.

Med Gongens vibrationer ger du såväl sinnet som kroppen sound healing och djup avslappning. Sound healing har använts i många tusen år som ett kraftfullt sätt till återhämtning, självläkning och vila.

Passet startar kl.10, det är helt OK att komma nyvaken och ofixad i mjukisar. Du vilar, andas och vaknar sedan som en “du.2” redo att njuta av resten av söndagen.

Temapasset pågår i två timmar. Efteråt bjuds på te och fika.
Instruktör: Kristina W.

Söndag 16 juni kl.10-12, te och fika efteråt
Pris: 325 kr inkl. fika

Boka din plats här

Varmt välkommen!