Workshops & Temapass

Lunch Gong

Finn avslappning, återhämtning och självläkning när gongens vibrationer sköljer över kropp och sinne. En känsla av att vaggas till ro och lugn i ett hav av ljud som fyller medvetandet och stillar sinnet.
Gong och ljudvibrationer som återhämtning och läkning har använts inom många kulturer i flera tusen år. Gongens vibrationer påverkar på djupet, ger en massage ända in i våra celler och helar både kropp och sinne.

Lunchgongen pågår 30 minuter. Du behöver inte byta om, men det kan vara skönt att ha en varm tröja när du vilar till Gongen. Det finns också filtar att låna.

Gonglärare: Kristina W.

– Fredagar kl.13-13.30; 28/9, 26/10, 9/11, 23/11, 7/12, pris 100 kr/gång (bokas per gång)

Boka här


Yoga för återhämtning: Restorative Yoga helgmys 120 min -23/9 och 21/10

Unna dig själv ett par timmar för total vila och återhämtning. Restorative yoga är en lugn yogaform, där vi med hjälp av kuddar, filtar och block håller sittande och liggande positioner som varvar ner nervsystemet för att uppnå djupavslappning och återhämtning. I både kropp och huvud.
I Restorative vilar vi oss i form och släpper taget om stress och oro.
Workshopen pågår i två timmar. Efteråt bjuder vi på en kopp te och lite fika.

Lärare: Malin L.

– Söndag 23 sept och sön 21 okt, kl.10.00, pris 295 kr (inkl te och fika)

Boka här


Familjeyoga – 23/9 och 21/10

Prova att på ett lekfullt sätt yoga tillsammans.

Att utöva yoga med familjen är ett skönt sätt att ta hand om både kroppen och själen samtidigt och tillsammans. Vi yogar tillsammans, barn och vuxen. Vi gör övningar för att stärka relationen, öka koncentrationen och kroppsmedvetenheten.

Vi börjar med en yogasaga, sedan tar vi en paus innan vi fortsätter med parövningar och avslappning. Passar ålder 3-12 år på barnen och 15-100 år på den medföljande.

Ta med vatten och en frukt att äta i pausen.

Investering: 150 kronor per par (1 barn och 1 vuxen) och 25 kronor per extra person. KOM IHÅG att skriva i meddelande i bokningen om ni blir en extra person.

Lärare: Malin L.

– Söndag 23 sept och sön 21 okt, kl.13.00, pris 150 kr/par (1 barn +1 vuxen)

Boka här


Organisk Dans – fre 28/9

Fira in helgen med välgörande dans och glädje!

Kom och dansa med Elisabeth, det blir en fusion av yoga, capoeira och afro till härlig musik. Ingen förkunskap krävs, kom som du är i rörliga, dansvänliga kläder.
Hitta dina rötter ner i moder jord, väx upp stolt och stark och stråla som den stjärna du är. Dans, glädje och frihet.

Efteråt serveras snacks och alkoholfritt bubbel. Dans kl.17-18, snacks efteråt.

Lärare: Elisabeth A.

– Fredagen den 28 sept kl.17.00, 225 kr (inkl snacks o dryck)

Boka här


TGIF – Återhämtande Restorative Yoga & Soppa – fre 5/10

Äntligen fredag, kom och landa med återhämtande Restorative yoga. Ett kortare pass på 60 minuter, där du får släppa veckans tankar och jobb. Med mjuk, lugn vilsam yoga kommer sinnet till ro och kroppen slappnar av – du blir som ny redo att njuta av helgen!

Du slipper dessutom tänka på kvällsmat, efter passet bjuder vi på soppa med bröd. Så unna dig en riktigt skön fredagkväll med oss som gör det redo för att fortsätta koppla av hemma efteråt.

Lärare: Kristina W.

– Fredag 5 okt, kl.17.00, pris 295 kr med soppa, eller 225 kr utan soppa

Boka här


Föda utan rädsla – sön 6/10

Föda Utan Rädsla -Confident birth
Att förbereda sig, en profylaxkurs, gör skillnad oavsett om du är orolig eller inte inför förlossningen, om du är omföderska eller förstföderska.
Föda Utan Rädsla är en kurs som förbereder den födande och ev. partner med teori om förlossningen och effektiva och konkreta verktyg att använda när förlossningen startar.

Stort fokus ligger på stödpersonens roll så att denne känner sig trygg i att “trygga” sin födande. Ni får med er tips och övningar på massage, andning, avslappning, naturlig smärtlindring, förlossningsförlopp, informerat val , förlossningsbrev, post partum tiden mm.
Som par känner ni er tryggare, lugnare och ni vet vad ni kan göra för den födande under förlossningen. Ni blir ett team!

Kostnad: 1450kr per par.
Både kan använda sitt friskvårdsbidrag från ev arbetsgivare.
Ekologiskt fika ingår.

Hör gärna av dig för mer information till Eva som håller i kursen.
Telefon 0707226282
E-post Eva.grape.ersson@gmail.com

Lärare: Eva Grape

– Söndag 7 okt, kl.10-16, pris 1450 kr inkl eko.fika


Yogalunch: Stärk ditt immunförsvar – sön 28/10

– Känner du dig glåmig och hösttrött? Då är det här MediYoga-passet för dig, 90 minuter långt och specialdesignat för att ge ditt immunsystem en boost när vi arbetar med såväl god matsmältning som stark aura. Ett pass som ger dig energi och glädje – för både kropp och sinne!

Efter yogan serveras en enklare, yogisk lunch i loungen. Lunchen har givetvis fokus på antiinflammatorisk kost och är gluten- och laktosfritt.

Lärare: Kristina W.

– Söndagen 28 oktober kl.10.30, pris 395 kr med lunch, eller 295 kr utan lunch

Boka här


Vi fyller på med workshops och specialpass. Har du något särskilt önskemål? Välkommen med förslag!