Aktuella Temapass & Workshops

Temaklass Restorative Yoga & Gongspel i juletid – sön 9 dec

Släpp julstress och hitta julmyset; unna dig själv ett par timmar för total vila och återhämtning. Mjuk och vilsam Restorative yoga i kombination med djupavslappnande gongspel. Detta helgmys har en touch av juletid, men vi gör också en utflykt till varmare breddgrader med positionen “Instant Maui”.

Restorative Yoga är en vilsam yogaform, där vi med hjälp av kuddar, filtar och block placerar kroppen i olika, vilsamma positioner som stimulerar nerv- och hormonsystemet att uppnå djupavslappning och återhämtning. Vi håller varje viloposition ca 10-20 minuter, på detta sätt tränar vi kroppen i att hitta nedvarvning, lugn och ro.

Med Gongens vibrationer ger du såväl sinnet som kroppen sound healing och djup avslappning. Sound healing har använts i många tusen år som ett kraftfullt sätt till återhämtning, självläkning och vila.

Passet startar kl.10, det är helt OK att komma nyvaken och ofixad i mjukisar. Du vilar, andas och vaknar sedan som en “du.2” redo att möta helgen och julen.

Temapasset pågår i två timmar. Efteråt bjuds på te och fika.
Lärare: Kristina W.

Söndag 9 december kl.10-12, te och fika efteråt. Pris: 345 kr inkl fika.

Obs! Begränsat antal platser, max 12 deltagare på detta temapass.

Boka tid

Varmt välkommen!

– Söndagen den 9 dec kl.10-12, 345 kr inkl julfika efteråt


MellandagsYoga – tors 27 dec & ons 2 jan

Passa på att få lite egen tid under julen. Släpp julstressen, slappna av och få energi med Viryayoga.

Välkommen torsdagen den 27 december och onsdagen den 2 januari. Båda tillfällena yogar vi mellan kl. 18–19.15. Anmäl dig till båda gångerna eller till ett tillfälle.

Klasserna passar både nybörjare och vana utövare. Alla övningar görs mjukt och kontrollerat, efter din förmåga och på dina villkor.

Stanna gärna kvar på julfika efteråt!

Lärare: Carola B.

Obs! Passet behöver ha minst 5 deltagare för att hållas. Vill du gå, anmäl dig i förväg. Om det blir färre bokningar, så meddelar vi kvällen innan om passet inte blir av.

Betalning sker via värdekort, Klarna eller med swish på plats.

Boka tid

Varmt välkommen!

– Tors 27 dec och ons 2  jan kl.18-19.15, 225 kr inkl julfika efteråt


Vi fyller på med workshops och specialpass. Har du något särskilt önskemål? Välkommen med förslag!