Yogaterapi/Individuell session

Yogaterapi

Enskilda sessioner i MediYoga – Medicinsk Yoga

Känner du dig  stressad eller utbränd?  Har du sömnbesvär? Ont i ryggen? Känner att du vill rätta till något i ditt liv för att må bra igen? Eller är du nyfiken på hur yogan ser på dig och din livsbalans?

Har du svarat ”ja” på någon av ovanstående frågor? – boka då en enskild  session för ett individuellt anpassat program.

Yogan ser människan som en helhet där fysisk och psykisk hälsa är förenat. För att du ska må bra på alla plan behöver kropp, känslor och tankar vara i balans.  Yogaterapi har funnit i tusentals år som ett sätt för att öka hälsa och välbefinnande. Nu har forskning visat att yoga som avancerad terapi och rehabilitering har mätbara resultat vid behandling av ohälsa och olika sjukdomstillstånd. Utifrån det yogiska (och kvantmekaniska) perspektivet är människan en komplex energivarelse, där de problem och krämpor vi får under livet orsakas av stopp i grundläggande energiflöden. Med yoga och meditation påverkas flera fysiologiska system i kroppen och det sker en förändring ända ner på DNA-nivå. Det hjälper till att lösa upp blockeringar i ditt energiflöde vilket ger ökad balans i kropp, sinne och själ med mindre/försvunna sjukdomssymptom.
Du behöver dock inte vara sjuk för att komma på en enskild session. Du kanske bara är nyfiken på hur du skulle kunna må bättre och/eller vill bli motiverad att börja med egen yoga hemma. Eller kanske du är nyfiken på hur yogan ser på just dig och din balans i livet.

Oavsett om du är sjuk och vill bli frisk, eller om du är frisk och vill fortsätta vara frisk, så är du varmt välkommen att komma på en enskild session.

Inledande session – Nybesök

Vi inleder den enskilda sessionen med ett samtal; du berättar i lugn och ro om vad du tycker är relevanta händelser som har präglat dig genom livet och om din situation just nu. Utifrån det får du ett individuellt anpassat yogapass att arbeta med. Det innehåller yogaövningar anpassade efter dina besvär/mål, andningsövningar och meditation. Självfallet sker samtalet under tystnadsplikt. Det inledande mötet tar ca 90-120 minuter.

Du kommer som du är i dina vanliga kläder. Övningarna anpassas till din fysiska status och kan även utföras sittande på en stol. Du behöver varken vara vig eller ha några förkunskaper om yogan.

Pris: 895 kr vardagar, 995 kr helgtider

– Uppföljning – Återbesök

Uppföljning bokas enligt överenskommelse. Uppföljningen tar ca 45-60 minuter.

Pris: 495 kr vardagar, 595 kr helgtider

Vill du vet mer om Yogaterapi/individuell lärarsession. Vänligen, kontakta Kristina på Kristina@yogadore.se Berätta kort vad du söker för/ vad ditt mål med en enskild session är . Kom ihåg att ange telefonnummer för att bli uppringd.

————————————————————————————-

Läs mer om MediYoga och Yoga på MediYoga Institutet:

Om MediYoga som terapi

Forskning om MediYoga och Yoga

————————————————————————————-

Friskvårdskuponger hos Yogadore

Yogadore är ansluten till Min friskvård och Actiway. Det innebär att du kan använda friskvårdskuponger från dessa företag för att betala din MediYoga.

Boka tid